Lähetä palautetta / lue palautteita

Sivuston ylläpitäjä hämmästelee, kuinka vähän kävijät lähettävät palautetta.
Ei, kehumista en kaipaa, toivoisin ihan asiallista kritiikkiä sivuista, vinkkejä kuvauskohteista, tietoa asioista mitä kävijät haluaisivat sivuilla nähdä jne
Anna palautetta halikko.com-sivustosta. Anna kuvausvinkkejä, anna moitteita, kerro mielipiteesi. Osan palautteista voit lukea alempaa! Julkaistuissa palautteissa ei näytetä koko nimeä, eikä sähköpostiosoitetta!

Mikäli Sinulla on esim. wanhoja hyviä ennen 1970-lukua ITSEOTTAMIASI Halikko-aiheisia valokuvia joiden luulisit muidenkin kiinnostavan ja olisit valmis luovuttamaan ne sivuillemme koko kansan nähtäviksi, ota yhteyttä, saat alkuperäisen kuvasi takaisin kopioinnin jälkeen. Nettiin tulevan kuvan yhteyteen liitämme kuvaajan nimen!
Vastaanotettuja sähköpostiosoitteita tai muita tietoja ei käytetä roskaposti- tms.tarkoituksiin.
Mikäli haluat vastauksen, pyydä sitä!

Niin sanotun PALAUTELAATIKON olemme joutuneet poistamaan tältä sivulta roskapostiongelmien vuoksi, ole hyvä ja lähetä palaute sähköpostilla osoitteeseen:

pauli.lahtinen@gmail.com

   
 
 
   

MUUTAMIA PALAUTTEITA:


12.5.2014 "E" kirjoitti:

Palaute:
Katsoin suuren joukon enimmäkseen sinun ottamiasi "tietokilpailukuvia". Suurinta osaa en tuntenut, koska olen ankelniemeläinen. Muutin pois 1958. Sen jälkeen vasta ostin ensimmäisen autoni, jolla olisi voinut kierrellä enemmänkin halikkoa. Välillä oli myös tutumpia paikkoja Kaninkolasta, Vartsalasta ja tietenkin Angelniemeltä. Kiitän sinua kahdesta asiasta: 1 Sinä ymmärrät, että Angelniemi ei ole vain osa Kemiönsaarta, kuten esim SSS luulee. 2 On nautinto katsoa taitavan kuvaajan ottamia kuvia perin yksinkertaisistakin aiheista. Intoa, suorastaan intohimoa toivottaen..11.12.2013 nimetön lähettäjä kirjoitti:

Palaute:
........Sulla on etusivulla kaks erelaista Ylös-nuolta sivun alaosassaa mutta ei kaikella muilla sivuilla, eismerkiski ei päivän kuva sivulla vaikka se on pitkä sivu. miksei?

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Kyseessä on kokeilu, tällaiset Ylös-nuoli-scriptit eivät välttämättä toimi kaikilla selaimilla, mietitään, mitä tehdään...
18.8.2013 "A-P" kirjoitti:

Palaute:
........Hieno moottoritiekuva etusivun yläosassa, mutta kuvateksti puuttuu...

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- ..mutta täytyyhän kuvan katsojallakin jotain miettimistä olla :)
2.5.2013 "E-M W." kirjoitti:

Palaute:
........Kiitos sivustosta, kaipaamme vuonna 2011 Wiurilassa pidettyjen valjakkokisojen kuvia takaisin sivustolle, mihinkä ne ovat kadonneet?

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Hyvä kun huomautit. Sivut katosivat varmaankin, kun jouduin tässä kerran tyhjentämään koko palvelintilani ja siirtämään sitten tiedostot sinne takaisin. Olenpas ollut huolimaton! Nyt sivu on palautettu takaisin ja linkki sinne löytyy Wiurila-sivun yläosasta.
25.1.2013 "Jari" kirjoitti:

Palaute:
........Sattumalta osuin sivuille etsiessäni kuvia vanhasta Halikon rautatieasemasta. Todella hieno kuvakokoelma Halikosta kaikkiaan. Minua kiehtoo erityisesti kuvat ennen ja nyt vertailuna. HIENOA!24.1.2013 "Rantaset" kirjoitti:

Palaute:
........Miksei enää ole enää kilpailuja sivuilla? Muuten hyvä.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Tunnetko Halikkoa -arvuuttelu jatkuu kuten ennenkin, vain palkintokilpailut ovat jääneet pois palkintojen puutteessa!
16.1.2013 "Matti" kirjoitti:

Palaute:
........ Etusivullakin nähtävissä oleva Päivän kuva 15.12.2012 \"Peurat pellonlaidalla. Kuva: Homo@Natura / Outi Hoikkala.\" on sikäli harhaanjohtava, että kuvasta ei löydy peuroja vaan kuvauksen kohteena ovat olleet metsäkauriit.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Pitänee sitten korjata seuraavan sivupäivityksen yhteydessä!
27.12.2012 "Tuija" kirjoitti:

Palaute:
........Hieno ajatus ja etenkin kuvista nautin todella: matka lapsuuteen. Kiitos!21.11.2012 "Eija" kirjoitti:

Palaute:
........ Voi kiitos tästä sivustosta.
Itse en Halikossa asu, mutta poikani muutti sinne liki kolme vuotta sitten. Vierailtuani paikkakunnalla, menetin oitis sydämeni Halikolle.5.7.2012 "Anne" kirjoitti:

Palaute:
........Muistelimme mieheni kanssa vanhaa Saloa ja sen rakennuksia, joita muistamme vielä nuoruudesta. Todella mukava yllätys, että löytyi tällainen sivu, jonne on kerätty näitä hienoja vanhoja valokuvia. Suurkiitos !20.6.2012 "Leena" kirjoitti:

Palaute:
........Hei, todella kauniita kuvia, kertovia ja tunnelmallisia. Tämä on kuntamarkkinointia parhaimmillaan, oma- ja vapaaehtoista toimintaa, joka kertoo enemmän kuin tuhat maksettua mainosta rakastamisen arvoisesta paikasta pallolla.8.5.2012 "Jarmo" kirjoitti:

Palaute:
........Hieno sivusto! löysin sen vasta nyt. Olen itse viettänyt ensimmäiset 11 vuottani 1950- ja 60- luvulla noissa maisemissa ja isäni on myös ottanut aika paljon kuvia. Pitänee ryhtyä skannaamaan ja pistämään näiden jatkoksi. Tulee oikein nostalginen olo gallerian diashowta katsellessa.3.3.2012 "Pauli" kirjoitti:

Palaute:
........Katselin muuttuvan Salon kuvia, pieni kommentti kuvaan 3/63. Kuva ei ole Rinteentieltä vaan Varesvuorenmäeltä, sieltä, jossa pidettiin motocross-kisoja ennen kuin ne siirtyivät Pahkavuoreen. Jatkan kuvien katsomista, kiitos niistä.17.2.2012 "Jaakko turusta" kirjoitti:

Palaute:
........Täällä palaute sivulla aikaisemmin joku mainitsi etteivät \"panoraamakuvasi\" olisi panoraamakuvia, kyllä ne täyttävät oikein hyvin käsitteen panoraamakuva.
\"Wikistä\" voi lukea mitä panoraama tarkoittaa...
http://fi.wikipedia.org/wiki/Panoraamakuva

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
4.1.2012 "-Keijo Keski-Pohjanmaalta-" kirjoitti:

Palaute:
........Todella hieno sivusto joka tehty huolella ja työllä. Arvostan korkealle tällaisen teoksen !
HYVÄÄ JATKOA EDELLEEN.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
17.11.2011 "Paula" kirjoitti:

Palaute:
........ Olisi kiva, jos 110-tien varrelta otettuja kuvia lisäisit,niin uusia kuin vanhojakin. Tällä hetkellä valikoim näytti melko suppealta. Muuten aivan mainio sivusto!

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Olisko ehdotuksia kuvauskohteista 110-tien varrelta?
Hyvää syssyä!
16.11.2011 "holger" kirjoitti:

Palaute:
........ Teillä on hieno hiidenkirnu Pirunvuorella. Sen opastus ja markkinointi toisi ainakin 200 turistia Halikkoon joka vuosi. Nyt sitä on hankala löytää.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
21. toukokuuta 2011 "Heidi" kirjoitti:

Palaute:
........ Toivottavasti saataisiin Vaskiosta lisää kuvia jossakin vaiheessa, täälläkin lakkautettuja kouluja, uusi koulu yms. Ja seurakuntatalo, ja nyt tulee uusi puisto. Vanhoja kuvia kiva katsella, mutta ei koskaan tajua, että uusistakin asioista voi ottaa kuvia, sillä nekin ovat joskus vanhoja. Aurinkoista vkonloppua,
Heidi

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Itse jo wanhempana ukkona totean olevani täysin samaa mieltä kuin sinä viimeisessä lauseessa "uusistakin asioista voi ottaa kuvia, sillä nekin ovat joskus vanhoja" , olenhan itse harmitellut, kun en ole nuorempana enempää kuvia Halikosta filmille tallentanut...

Ja tiedoksi: kaikenlaiset ja kaikentasoiset kuvat, uudet ja vanhat kuvat Halikosta kiinnostavat sivustoamme, lisäohjeita saa Ajankohtaista-sivulta!

Niin ja kuvia Vaskiosta on tulossa lisää, omassa arkistostakin taas löysin jonkun käyttökelpoisen ja kuvausretkelle sinne suuntaan pitää taas tulla...

Tämä on tällaista pitkän tähtäimen hommaa, nytkin tätä kirjoittaessa kuvankäsittelyä ja sivuille vientiä odottaa yli sata kuvaa, samoin skannausjonossa on useita kymmeniä vanhempia kuvia...
20. maaliskuuta 2011 "heikki" kirjoitti:

Palaute:
........Tuli mieleen että yksi kategoria voisi olla Halikkolainen urheilu? Niistä ainakin löytyisi kuvia eri harrastajilta. Tiedän kyllä että se on todella iso ja monihaarainen posti ja vaikka sen supistaisikin johonkin tiettyyn lajiin niin hommaa piisaisi. Joskin mielenkiintoista olisi monelle kutka ovat aikanaan vaikuttaneet Halikossa.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Tuo urheilusivujuttu oli ihan mielenkiintoinen idea. Lähetän ehdotuksesi tiedoksi myös muille sivujen tekoon osallistuville, jos jollain olis intoa kehitellä asiaa..
SIIS, JOS TUNNET HALIKKOLAISTA URHEILUA JA SEN HISTORIAA, OLETKO KIINNOSTUNUT RAKENTAMAAN AIHEESTA SIVUN NETTISIVUSTOOMME, KOKOAMAAN TEKSTIT (NYKYAIKAA JA HISTORIAA) JA KUVIA ERI URHEILUSEUROISTA, TAPAHTUMISTA JA HENKILÖISTÄ, OTA YHTEYS SIVUSTON YLLÄPITÄJÄÄN, LAAJA TALKOOTYÖ ODOTTAA!
14. maaliskuuta 2011 "Vaskiolainen" kirjoitti:

Palaute:
Hienoa! Löysin nämä sivut sattumalta Vaskion Op:n sivuilta, mutta toivottavasti linkki löytyy Salon sivuilta tai muualta, josta uusi paikkakuntalainen ne löytäisi. Oletteko järjestäneet valokuvaus kilpailuja? Nehän voisivat tuoda lisää toivottuja kuvia sivuillenne. Kisojahan voisi järjestää aina yhteistyössä esim. jonkin paikallisen pankin kanssa tms. Aiheen aihealueet juuri halutunlaisiksi.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
-Rakentelen ihan parhaillaankin uusiksi tätä sivustoa. Pikkuhiljaa työ edistyy. Olen todella tyytyväinen, että edes joku vaivautuu esittämään mielipiteitä tai ehdotuksia sivustosta.
Halikon kunnan sivuilla oli aikoinaan linkki sivuillemme, Salon kaupungin sivuilla ei ole oikein sopivaa paikkaa, mihin sitä voisi ehdottaa. Mutta ei haudata asiaa, tutkitaan. Valokuvauskilpailu on ihan hyvä ehdotus. Sivuillamme oli parina viime vuonna kuvauspaikkojen "tunnistuskilpailu", mutta osallistujamäärä oli valitettavasti todella surkea. Ja palkintojen "kerjääminen" on ikävää hommaa. Kirjasin ylös ehdotuksesi!
14. elokuuta 2010 "Veikko" kirjoitti:

Palaute:
Mukava toteutus oli kuvakisassa, Vartsalan keltainen rakennus ei vaan millään tullut silmieni eteen.Ehkä sitten seuraavassa kisassa tunnistan kaikki kuvat. Onnea voittajille.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Viime vuonna saimme kesäkisaamme pari-kolmekymmentä vastausta, tänä vuonna vain aivan muutama...
Seuraavaa kesäkisaa sivustolle ei näillä näkymillä enää tule, mietintämyssyssä on tunnistustehtävä jossain muussa muodossa...
30.heinäkuuta 2010 "EH" kirjoitti:

Palaute:
Mielenkiintoinen sivusto, ihan sattumoisin osuin tänne. Entiselle halikkolaiselle ja edelleenkin siellä ahkerasti vierailevalle kuvat ovat tosi mielenkiintoisia. Maisemat ovat tosiaan kovasti muuttuneet sitten lapsuusvuosien. Isälläni on paljon diakuvia 1960-luvun lopulta ja 1970-luvulta, jonkin verran varmaan myös ihan maisemakuvia esim. Kärävuorelta, pitäisi joskus katsoa niitä läpi...11. marraskuuta 2009 "Petri" kirjoitti:

Palaute:
Heippa! On tuttut maisemat, isän äidin ; veli asu ens\" Salossa, viimeiset vuodet Halikossa ja melkeen kirkon vieressä.Syksyllä 2009 on kyselty, miksi kaikkien kuvaajien nimet eivät ole reilusti kokonaisuudessaan näkyvillä, on "T.Nurmi", on "K.Heimo" on "halikko.com" ?

Vastaus:
Kiitos kyselyistä!
- Kaikki kuvaajat tai kuvien luovuttajat eivät halua koko nimeään julkisuuteen, se heille suotakoon...
Jos kuvan alalaidassa taas lukee www.halikko.com, on kuva ylläpitäjän ottama tai kuva on siirtynyt kuolinpesältä (tms) tai henkilöltä, joka on kuvien käyttöoikeuden ylläpitäjälle luovuttanut.
7. kesäkuuta 2009 "eeva" kirjoitti:

Palaute:
Kaipaisin lisää kuvia salon kaupungista ihan \"tämän päivän\" kuvia, halikko on hyvin esillä nyt kun kerta kaikki ollaan samaa suursaloa.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Pikkuhiljaa varmaankin kuvia myös muualta Salosta tulee...
Etusijalle asetamme kuitenkin Halikko-aiheiset kuvat!
27. maaliskuuta 2009 "Pasi" kirjoitti:

Palaute:
........Hienoja kuvia. Tulee vanhatkin muistot paremmin mieleen. Onpa se maailma muuttunut paljon. Teet hyvää työtä.3. helmikuuta 2009 "Mari" kirjoitti:

Palaute:
........Kyllä taas pitää lähettää kiitosta upeista kuvista!!! Jälleen kului tovi jos toinenkin näillä sivuilla, pitkästä aikaa. Mutta minne kummaan oli kadonnut suosikkini, Tessun retkeily-osio?

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Kansaeläkkeen tukiosan apulisää nauttiva 15,5 vuotias kahdeksan lapsen isä Tessu kiittää saamastaan huomiosta ja pyytää ilmoittamaan, että TessuTeijolla -osioon pääsee nykyään sivuston Linkkejä-sivulta.
01.12.2008 "Nuuska Muikkunen" kirjoitti:

Palaute:
........lisää upeita kuvia 60ja 70-luvuilta, kiinostais varmaa muitaki!

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Lisää tulee, jos joku vaivautuu penkomaan sen piironkinsa ja avaamaan ne vanhat pahvilaatikot, joihin ne vanhat kuvat on siististi järjestetty!
01.12.2008 "karoliina" kirjoitti:

ihanaaaaaaa!<321.11.2008 "Kristiina" kirjoitti:

Palaute:
Monet kiitokset uusimmista 60-80 luvun kuvista, toivat paljon mukavia muistoja. Ja kiitokset koko web page ideasta joka vie mut nopeasti mukavaan menneisyyteen.11.11.2008 "Emilia" kirjoitti:

Palaute:
........Voi että kun ihania kuvia!!!! Ihan tippa melkein tuli linssiin kun katselin entisen kotipaikkani kuvia ja ihastuttavia maisemia... Ikävä tuli kyllä sinne takaisin. Ja enpä ole löytänyt toista vastaavanlaista kuvagalleriaa mistään muusta kunnasta! Hienoa työtä :)12.5.2008 "Salolainen" kirjoitti:

Palaute:
Kun katson "uusia kuvia" ihmettelen, otatko tosiaan näin harvoin kuvia. 25 onnistunutta kuvaa vuoden ensimmäisen kolmanneksen aikana?

Noita vanhempia kuvia sais olla enemmän, hanki niitä lisää, tulisi enempi katsojia sivuille.
Ne kuvat Salosta oli tosi hyviä. Siitä kiitos.

"Panoraamakuva on yhdestä pisteestä koottu kuvasarja, jonka kuvakulma on 360 astetta ja kattaa näkymän horisontista horisonttiin."

Nämä sinun "panoraama"-kuvat ei ole mitään panoraamakuvia vaan laajakulmaobjetilla otettuja ihan tavallisia kuvia joita voi ottaa millä kameralla tahansa.

Salolainen

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Vuoden ensimmäisellä kolmanneksella otin vajaa 1000 onnistunutta kuvaa, eli hieman enemmän kuin arvelit;) Mukana on toki paljon muuta kuin ns. Halikko-kuvia.
Kuvausharrastukseni ajoittuu pääosin kesään ja viikonloppuihin, työ kun vapaa-ajan harrastuksia haittaa...

Niitä vanhempia kuvia saisi minunkin mielestäni olla enemmän. Vaan kun minulla ei ole!
Ja jos näiden sivujen ylläpito vielä ensi vuonna jatkuu, tulee kyllä uusia kuvia Salosta ja ainakin Salon laitakylistä :)

Ehkä se panoraama ei ole aivan oikea sana noista kuvista, mutta sitä nimeä kuuluvat monet muutkin samantapaisista kuvista käyttävän. Osittaispanoraamakuvia, olisko se oikeampi nimi?

"Panoraamakuvissa kohteesta otetaan yhden kuvan asemesta useita kuvia niin, että niiden reunat menevät reilusti limittäin. Ja nämä kuvat sitten yhdistetään kuvankäsittelyohjelmassa."
12.5.2008 "Ilmo" kirjoitti:

Palaute:
........Terveiseni Perttelistä. Upeita kuvia entisestä kotikunnastani. Tuttuja paikkoja.Yritän itse taas uudelleen harrastuksen pariin.24.2.2008 "Helena" kirjoitti:

Palaute:
........ Upeita kuvia! Mahtava harrastus! Tuntuu, että sinulla on koko ajan ollut kamera kädessäsi, sormi liipasimella. Sulla on erinomaiset tiedot paikkankunnasta. Hautuumaastakin, vaikka kuljen kirkossa viikoittain, oli paljon uusia kuvakulmia ja tietoja......
Vaisakon kuviin mulla olis ollu lisättävää. - Olisit voinut nimetä ottamasi kukat. Olet harvemmin käynyt keväällä siellä, - ilmeisesti. Kannattaa mennä. Siellä on muhkea lajitelma kevään ensimmäisiä lehtokasveja.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Kyllä noiden tekstien luominen on mulle yksi vaikeimmista asioista näiden sivujen teossa. Vaisakon kuvista: valitettavasti itse en ole kasvien tuntija ja siksi on jäänyt nimeämättä...
12.2.2008 "saku" kirjoitti:

Palaute:
Tuli mieleen että Kokkilasta saisi komeita kuvia jos kiipee ylös sille korkealle kalliolle joka on aivan kylän kohdalla......

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Kysyin taannoin yhdeltä Kokkilalaiselta, onko siellä jotain "näköalapaikkaa" ja hän sanoi, että ei nykyään ole, puut ovat kasvaneet eteen...
Kun kerroin eräälle Vartsalalaiselle, että olisi kiva saada "nykykuva" Vartsalan Pirunvuorelta, samalta paikkaa kun "Panoraamat" -sivuni Vartsalan kuva oli otettu joskus 1960-luvun lopulla, hän sanoi, että helpolla se onnistuu: kiivetään sinne mäelle!
Niimpä sitten kesällä kiipesimme mäen laelle ja oli pakko todeta: Tulimme parikymmentä vuotta liian myöhään: puut estivät näkymän Vartsalan rantaa lähes täydellisesti! :))
11.2.2008 "Erkki" kirjoitti:

Palaute:
Terve!
Olen usein ajatellut, että ymmärtävätköhän Halikon "päättäjät" kuinka arvokasta työtä teet Halikon hyväksi. Ovatko antaneet sinulle tunnustusta työstäsi? ..... ei tällainen "halikko.com" synny ilmaiseksi. Se vaatii ensinnäkin paljon työtä ja taitoa, mutta myös melkoisia taloudellisia uhrauksia.
Kuvagalleriasi oli upea. Toivotan sinulle menestystä jatkossa.
Kokemäki 11.02.200810.2.2008 "Maria" kirjoitti:

Palaute:
Oli hyvä, kun kuvagalleriasi uudistui, tosin ensiksi en tahtonut saada yhtä Angelniemi-kuvaa toimimaan. Kuvat on ihan hyviä, varsinkin nää talvikuvat. Lossikuvat on hienoja!10.2.2008 "Veikko" kirjoitti:

Palaute:
Hei vaan,
Sivut ja kuvat senkun paranevat. Eritoten oli kiinnostavaa nähdä uusia \"vanhoja\" kuvia Halikon keskustasta. Myöskin linkit veivät mukaville ja mielenkiintoisille sivuille. Unohtamatta Tessun luontoretkeä.
Kiitoksia mukavasta katselutuokiosta!30.12.2007 klo 17:45.04 "Ville" kirjoitti:

Todella loistavat sivut! Mukava katsella kotikuntansa paikkoja :)
Ja todella suuri kehu vanhoista kuvista. Erittäin mielenkiintoista katseltavaa. Saisiko niitä lisää?
Olisi kivaa, jos saisit sivuillesi lisää kuvia eripuolilta Halikkoa, kaikista sen kylistä. Ja enemmän tietoa noista kylistä, vaikka sopivasti olet niihin kirjoitellutkin, mutta jotain niiden kehityksesta kanssa.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Valitettavasti "vanhoja" kuvia ei omissa kokoelmissani paljoa enempää ole ja ei tunnu löytyvän halukkaita vanhojen kuvien lainaajia vaikka olen niitä kysellyt... Kuvia on tulossa lisää pikkuhiljaa ja nyt tulevina talvikuukausina rakentelen sivustoa uusiksi ja myös kuvat jonkun verran vaihtuvat ja lisääntyvät. Se, että sivuilla ei ole kunnollista tietoa kylistä, johtuu allekirjoittaneen huonosta kynäilijän taidoista, mutta koetetaanpa pitää mielessä ja kehitellä asiaa....
30.11.2007 klo 23:26.09 "Pohjoisen tyttö" kirjoitti:

Minulla on tehtävänä löytää Halikko Suomen kartalta, mutta en löydä sitä, en sitten millään! Päädyin näille sivuille, kun googletin tietoa asiasta, mutta näilläkin sivuilla lukee vain, että Halikko on Lounais-Suomessa, joka ei sano minulle mitään. Laittakaa Suomen kartta sivuillenne, jossa on merkintä Halikon sijainnista, jotta rupeaa löytymään. Toivon että löydän paikan, kun vähän tässä vielä jatkan hommia. Sivut muuten ovat ensinäkemältä siistit, mutta aika vaisut. Pientä ´(hidasta) animaatiota ja enemmän lämmintä, kotoista väriä.. ja se kartta =)

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Valitettavasti Pohjoisen tyttö ei laittanut sähköpostiosoitettaan palautteeseen, joten vastaan tässä:
Ellet guuglettamallakaan saa selville, missä Halikko sijaitsee, ei liene aiheellista laittaa karttaakaan sivuille....
14.10.2007 klo 1:57.04 "Klaus" kirjoitti:

On ollut ilo katsella uusia ja vanhoja kuvia Halikosta ja eteenkin Kokkilasta joka oli kotikyläni 1969-83. Meidän entinen talo on yhä ole massa siinä kohtaa mäkeä missä lukee kokeile jarruja Lossi. Kokkila ei ole paljoakaan muuttunut sitten 70 luvun Vartsala senkin edestä!

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- On mukava lukea myönteistä palautetta halikko.com -sivuista entisiltä paikkakuntalaisilta. Koetan taas talven aikana viedä lisää kevään ja kesän aikana otettuja kuvia sivuille. Ja muistini mukaan siellä on muutama kuva Angelniemeltäkin...
6.10.2007 "Mari" kirjoitti:

Kiitos mieltä lämmittävistä kuvista! Muutimme Halikosta Saloon puolitoista vuotta sitten, enkä ole oikein vieläkään kotiutunut. Kyllä Halikko on niin oma lukunsa! Löysin nämä sivut sattumalta, kun etsin tietoja, ja kuvia Räntmestarin krouvista. Ei sinulla sattuisi olemaan sisäkuvia ko. paikasta? Tai tietoa mistä kuvia voisi löytyä? Myös enemmän ulkokuvia olisi mukava nähdä! T: Mari P.S. Tessun retkeily-osio lämmitti erityisesti sydäntäni. Itse retkeilin paljon Teijolla vanhan koiramme kanssa, joka nyt on jo koiraenkeli. Ne reissut olivat kyllä molempien mieleen!

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Räntmestarin krouvista ei löytyne netistä paljoakaan tietoa eikä kuvia....
Halikon kunnan neuvonta osaa varmaankin antaa krouvin nykyisen vuokralaisen yhteystiedot jos se auttaa asiaasi.
7.9.2007 klo 20:09.30 "eila" kirjoitti:

Terveisii tikkakoskelta asuttii vuosia vuosia sitte wiurilan kartanossa.Oli aivan mieletön paikka vaikka rotat tuli sisälle ja vuokraemäntä ei puhunu suomee kunnolla.Ja olin töis Nokialla niinku puolet siit läänist.Oot ottanu upeita kuviajote jatka samaa malliin.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Veikkaanko oikein että olet asunut oheisen kuvan oikealla reunalla olevassa asuinsiivessä?
Tämä siipi on edelleenkin asuinkäytössä....
19.3.2007 "Kristiina" kirjoitti:

Onneksi olkoon hienosta web pageista. Olen ollut Suomesta poissa jo 30 vuotta ja kiva on katsella Vartsalan ja Halikon maisemia...
....Vartsalan kansakoulussa, olis kiva nähdä kuva siitä.Monet kiitoksen mukavista muistoista!

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Oheisena pari kuvaa Vartsalan koulusta, jossa nykyään toimii päiväkoti ja pienet koululaiset opiskelevat nykyään Kokkilassa Meri-Halikon koulussa...


"Kristiina" vastasi:

- Monet kiitokset kuvista, ihan tuli pala kurkuun kun ne näin. Mä olen pitanyt sun nettisivua silmällä jo melkein vuoden ja kovasti on ollut siitä iloa, joten monet kiitokset uudellen.19.6.2007 klo 3:40.25 "Pasi" kirjoitti:

Terve, Etusivulla puhuttiin hiidenkirnun olevan 2,5metriä leveä ja yli 5 metriä syvä. Todellakin, kirnu on 3-4 metriä (ei tarkkaa tietoa leveydestä) leveä ja 7 metriä syvä.

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Itse en sivuillani mainittuja mittoja ole keksinyt, näin on jossain kirjallisessa lähteessäni lukenut, mutta ilmoittamasi luvut lienevät oikeampia, joten muutan ne sivuilleni.....
11.3.2007 klo 20:15.23 "Maija" kirjoitti:

Tosi kiva löytää tämä sivu. Siitä on monta vuotta kun asuin Halikossa. Se tuntui niin pikku paikalta silloin aikoinaan, mutta muistan sen kauniin luonnon. Jotkut paikat olin unohtanut joten on kiva saada muistutus niistä. Kiiti

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
19.3.2006 "Tauno" kirjoitti:

Miksi ei ole karttaa tai edes linkkiä sinne?

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Kartan puuttuminen on huomattava puute sivuillani. Olen itse asian tiedostanut ja joku on ennenkin siitä minulle huomauttanut. Linkit karttapalveluihin, samoinkuin karttojen kopioiminen nettisivuille, ovat maksullisia ja siinä pääsyy miksi linkkiä ei ole. Tämä sivuston ylläpito ei tuo minulle mitään taloudellista hyötyä, ainoastaan kuluja.
28.01.2007 "Veikko" kirjoitti:

Palaute:
Moro,
Kauniita kuvia kotikunnastamme. Vuodenaikojen vaihtelun näkyminen aiheissa on mukavaa. Ehkä hieman kaipaisi enemmän kuntalaisia kuviin mukaan.
Jatkoa odottaen........

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Kaipasit enemmän kuntalaisia kuviin mukaan. Nykylait estävät sen. Jos otan kuviin mukaan tunnistettavia henkilöitä, on minun pyydettävä siihen henkilöltä lupa. Olen pari kertaa ollut tilanteessa, jossa olen kysynyt lupaa kuvan julkaisemiseen ja vastaukseksi on tullut "mitäs maksat"..... Siinä syy!
25.10.2006 "Tiina" kirjoitti:

Palaute:
Hei!
Olipas mukavaa katsella kuvia entisestä kotikunnasta! Monet kuvat toivat hyviä muistoja mieleen.........30.8.2006 "Riikka" kirjoitti:

Palaute:
Kiva löytää oman syntymäkodin kuva netistä. Etkö tiedä talojen nimiä vai onko ne jätetty pois muusta syystä? Esim. kuvia Halikon lahdelta kuva Varsalansaari ja vanha tupa vartsalan saaren etelä kärjessä........

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Joku muukin on kertonut ilahtuneensa löydettyään sivuiltani entisen pihapiirinsä tms. kuvan :)
Pääosa noista Halikonlahden kuvista on otettu jo ennen kuin aloin edes suunnitella halikko-kuvasivustoa ja niinpä esim. Luodonpään torpan nimeä en silloin sivuja kyhätessä muistanut ja asia jäi tarkistamatta. Vaikka syntyperäinen halikkolainen olenkin, en muita taloja tältä sivulta nimeltä tiedä. Kuvat on otettu ensimmäisellä digikamerallani ja niiden laatu on sen verran huono, että aion joskus (?) käydä ottamassa sieltä suunnalta lisää kuvia, mutta kun en oo oikein veneilyihmisiä, niin se on jäänyt ja jäänyt....
19.3.2006 "" kirjoitti:

Palaute:
Muualta muuttaneena olisi kiva tietää vuosilukuja jolloin kuvat on otettu........

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Silloin joskus 1960-70 -luvuilla ei kaikille tullut mieleen kirjoitella kuvien taakse tai negatiivipusseihin kuvauspäivää eikä -vuotta.
Se on myös sivun tekijän mielestä todella valitettavaa...
Mutta siitä olen iloinen, että muualta Salon seudulle muuttaneet ovat sivuni löytäneet!
27.2.2006 "entinen asukki" kirjoitti:

Palaute:
Eikös se halikon lastenkoti ole jokin entinen nimismiehen kartano tms. siitä olisi kiva saada kuvia näytille. Kuvat toivat kyllä lapsuuden mieleen, kiitos!........18.1.2006 "Perniöläine Salos" kirjoitti:

Palaute:
Hianoi kuvi sä oles ottanu, löysin pari tuttu maisemaki. Mimmost kamera sä käytäs? Mul tul itelleki oikke innostus lähte kuvama näit paikallissi maisemi, mut ei tämmösel pakasel voi mihinkä mennä. Naamaki tual jäätty, vai oliski pal vaattei muute pääl ja eikä kyl kamera patterikka tommoses kylmyyres kest ku sen tovin..
Ei maar mul muut sit.. Nii ja hyvi eläkepäivi Tessul!

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Halikko.com kuvien ottamisessa on käytetty pääasiassa Olympus Camedia C-4000 -kameraa ja syksystä 2005 alkaen Nikon D50 -kameraa, siis ihan tuollaisia "peruskameroita", tässä nykyisessä tosin pari vaihto-objektiivia!
- Kyllä välillä naama meinaa jäätyä, mutta jos kymmenestä otoksesta edes yksi pääsee kuvankäsittelyohjelmaan asti, niin pieni paleltuminen ei enää muistu mieleen....
- Niin, ja eläkepäiviä viettävä wanha Tessu-herra kiittää häntää heiluttaen saamastaan huomiosta!
2.1.2006 "Mikola" kirjoitti:

Palaute:
En tiedä, paljonko saat palautetta sivuista, mutta luulen että aika vähän, ei ihmiset viitsi kiitosta toisen työstä antaaa. Olet varmaan tehnyt paljon töitä sivujen takia, paitsi käynyt kuvamassa, myös tehnyt itse nämä sivut muitten nähtäviksi. Kunnia sille työlle.
Miksei sivuiltasi ole muuten linkkiä Halikon kunnan sivuille, kun kunnan sivuillakin on?

Vastaus:
Kiitos palautteesta!
- Aikaa ja vaivaa ja vieläpä rahaakin on kulunut...
- Linkki kunnan sivuille on tulossa keväällä!
- Osa kunniasta joka minulle on tullut Halikko.com -sivuista, kuuluu sivuston alkurakentamiseen osallistuneelle datanomi Sanna-Maria Ojansivulle, joka on paitsi ottanut muutamia kuvia, myös tehnyt mustavalkokuvien kuvankäsittelytyöt ja englanninkielisen alkutekstin.