Lähetä palautetta
- Lähetä palautetta, kommentteja jne sähköpostilla osoitteella
pauli.lahtinen@gmail.com
Julkaisen paloja palautteista tällä sivulla ilman lähettäjän nimeä.

- Jos löydät resepteistä sanoja, joiden nykynimeä tai käyttötarkoitusta et tiedä tai ymmärrä, lähetä sähköpostia, koetetaan selvittää asiaa!Vastaanotettua palautetta- Ostamani lipeäkalapaketin päällä luki kala-raaka-aineena käytetyn "Molvaa". Kun olin lapsi, puhuttiin turskasta, onko raaka-aine muuttunut vai onko kyseessä sama kala?

- Kiitos kysymyksestä! Kyllä raaka-aine on ainakin useimmiten muuttunut, lue sivulta Huomautuksia, kohdasta Lipeäkala!

- Löysin vuosia sitten kirpparilta Anna Östergrenin keittokirjan vuodelta 1908. Kustantajaksi on mainittu G. Roseniuksen kirjakauppa Porissa.
Olen moneen otteeseen yrittänyt löytää kirjan tekijästä henkilötietoja. Onko sinulla tietoa hänestä tai mistä sitä voisi löytää? Huomasin, että nettisivuillasi on viitteitä Östergreniin ja hänen kirjaansa.


- En ole tässä asiassa lainkaan asiantuntija, mutta koska ainakin minun kirjassani samalta vuodelta lukee: Anna Östergren Keittokirja suomentanut T.G. niin kehottaisin tutkimaan ruotsalaisia alan kirjailijamatrikkeleja tms. teoksia, saattaa jotain tietoa löytyä... Ja jos tietoa löydät, niin kerro ihmeessä minullekin :))

Kommentteja

Lähetä kommentteja: pauli.lahtinen@gmail.com
Kommentit julkaistaan ilman lähettäjän nimeä!