Tietoa sivustosta

www.halikko.com

www.halikko.com on allekirjoittaneen halikkolaisen valokuvausharrastaja Pauli Lahtisen keväällä 2003 perustama kuvagalleriasivusto. Sivusto oli aluksi ylläpitäjänsä pienen tuttavapiirin käyttämä. Valitse ylhäällä olevasta valikosta alue tai aihe, johon haluat tarkemmin tutustua, klikkaa avautuvasta kuvavalikosta kuvaa jota haluat katsoa. Kuvia on otettu kaikkina vuodenaikoina. Ja kuvat ovat sekalaisessa järjestyksessä. Anteeksi antanette sen, jos kuvassa on syksyiset puun lehdet, seuraavassa kuvassa saattaa olla keväiset...Tekstien lähteitä:
www.salo.fi, www.salonseutu.fi, www.halikonseurakunta.fi, Reijo Hinkka: Halikon historia2., V.J.Kallio: Halikon historia, Anna-Liisa Hirviluoto - Kari Pitkänen: Halikon historia I, Heikki Koski: Halikon kunta 1867-1968, Erkki Jokela: Angelniemen Osuusmeijeri 1904 - 1950, Åke Särkinen: Halikon kirkonkylän kehitys, Arvo Saura: Salo ennen ja nyt, Lauri Hollmen: Kadonnutta Saloa, Markku Nummelin: Rantarata,(2008), Tapio Äyräväinen: Sata vuotta autokauppaa Salossa,(2004), Kari Alifrosti: Vaskion Osuuspankki 1921-2001,(2001), Suomen kirkot 4 / Perniön rovastikunta II Julkaistu Suomen muinaismuistoyhdistyksen puolesta 1966, Viestintätoimisto Katajakammari ja Metsäntutkimuslaitos/Solbölen tutkimusalue, Salon seudun luonto- ja ympäristöopas ja eri matkailuesitteet, Salon Seudun Sanomat, Kuntasanomat, fi.wikipedia.org/wiki/ , Kari Alifrosti: Salon ja Uskelan historia 1869-1990, Petri Lavonen: Leinovalu Oy 100 vuotta, Hollmen - Jyrkkiö - Nordell: Kaupungintalo Kuninkaantien varrelle, Hollmen - Jyrkkiö - Nordell: Salon Lukkarinmäki, Elämää kartanon mailla 1900 - 1940, koonnut ja toimittanut Veikko Vennonen, Kari Alifrosti: Halikon oppikoululaitos 1963-1993, kansalliskirjasto.fiÄlä piiloittele wanhoja kuvia!
Onko Sinulla wanhoja Halikko-aiheisia kuvia (ennen 1980-lukua) ja olisit valmis lainaamaan ne halikko.com -sivuille koko kansan nähtäviksi, ota yhteyttä! Vanhojen kuvien kopioiminen onnistuu helpolla nykyisillä älypuhelimilla, kokeile vaikka! Nettiin tulevan kuvan yhteyteen liitän kuvaajan tai kuvan omistajan nimen! Palkkiota kuvista en pysty maksamaan, koska en taloudellisesti hyödy kuvagalleriasivustosta senttiäkään, päinvastoin! Erityisesti olen kiinnostunut kuvista joissa on maisemia, rakennuksia, paikkoja, katunäkymiä tai muuta sellaista. Kiinnostavia ovat myös kuvat, joissa näkyvä maisema tai rakennus on vuosikymmenien aikana muuttunut. Henkilökuvista en valitettavasti tällä hetkellä ole kiinnostunut..
Kuvauspaikka tai -kohde kiinnostaa kuvan katsojaa, samoin kuvausvuosi edes suunnilleen. Ja kuvaajan tai kuvan haltijan nimi.
Mikäli kuvassa näkyy tunnistettavia henkilöitä, heiltä pitää olla lupa kuvan julkaisuun.
Tee "kulttuurityö" ja lainaa kuvia halikko.com -kuvagallerian käyttöön!

Pauli Lahtinen

pauli.lahtinen@gmail.com

Kuvien lainaaminen
Muistathan, että kuvien lainaaminen ilman lupaa on kielletty!
Mikäli haluat käyttää tämän sivuston kuvia esim. ei-kaupallisilla nettisivuillasi, ota yhteyttä ylläpitäjään (sähköpostiosoite sivun alalaidassa)

Kuvien tekijänoikeudet:
www.halikko.com, paitsi kuvat, joissa mainitaan joku muu kuvan ottajaksi/haltijaksi.


Palautteita
Mielelläni ottaisin vastaan mielipiteitä sivustosta ja ehdotuksia sen parantamiseksi, sekä ehdotuksia kuvauskohteista!
Palautetta voi lähettää sähköpostiosoitteeseen pauli.lahtinen@gmail.com


Sanottua:
"Kotiseutua tulee ajatelleeksi vasta kun sieltä lähtee", kirjoittaa Susanna Pasula kolumnissaan.
Helsingin Sanomat 22.3.2011.

Kiitokset

Sivustolle ovat kuvia lainanneet tai asiatietoa antaneet mm.
Jukka Ruohonen,
Pasi Laasonen,
Lasse Laasonen,
Ville Laasonen,
Keijo Laine,
Arja Lahtinen,
K.Heimo,
T.Nurmi,
Vaskion Osuuspankki,
Reijo Lahtinen,
Henrik Pohjola,
Teppo Elo,
Pertti Vihervaara,
Heikki Laaksonen,
Sirkka Määttälä,
Outi Hoikkala,
Erkki Jokela,
Veikko Kulmala,
Margis Pärli,
O-P. Ruponen,
Pekka Koli,
Pauli Nurmi,
Osmo Nurmi,
Markku Oksanen,
Esa Linden,
Maria Gustafsson,
Timo Aunio,
Minttu Kari,
Jaakko Liippo,
Jarmo Niinistö,
Tuula Laasonen,
Antti Hepola,
Johanna Laine,
Alpo Lähde,
Veikko Lähde,
Petri Oksanen,
Erkki Perälä,
Jorma Heimo,
Timo Smolander,
Eero Nurminen,
Liisa Laasonen,
Kari Pirttilä,
Raimo Pekkinen,
Heikki Laine,
Esa Orelma,
Paula Tenkanen,
Tero Elomaa,
Rami-Matti Lahtinen,
Virpi Viinikka,
Heikki Nurminen,
Aira Niinistö,
joille kaikille kiitokset näihin talkoisiin osallistumisesta!
Osa kiitoksesta ja kunniasta joka minulle on tullut halikko.com -sivuista, kuuluu sivuston alkurakentamiseen osallistuneelle
Sanna-Maria Ojansivulle ( nyk. Rahko ), hänelle kiitos myös tätä kautta!

Kiitokset
Kaunis kiitos kaikille jotka ovat kuvia käyttöömme lainanneet. Ilman avustajajoukkoa tämä sivusto olisi jo lopettanut toimintansa...

Olen liikuttunut niistä palautteista, jotka olen saanut entisiltä salonseutulaisilta Suomen rajojen ulkopuolelta...

  Pauli Lahtinen
        Rauma